سفارش تبلیغ
صبا ویژن

 امام خمینی(ره) یادگار امام کاظم(ع)در روزگار معاص - بسیجیان پایگاه شهید دهقانکار تنکابن


امام خمینی(ره) یادگار امام کاظم(ع)در روزگار معاص


 

در بیستم جمادی‏الثانی سال‏1320ه.ق همزمان با سالروز میلادخجسته کوثر ولایت دخت گرامی پیامبر(ص) در شهرستان خمین در خانواده علم وجهاد و زهد و سداد فرزندی به دنیا آمد که نامش را روح‏الله نهادند.پدر بزرگوارش عالمی مبارز و مجاهدی دلسوخته بود که همتش حمایت از مردم‏ستمدیده و زجرکشیده و خانه‏اش مامن بی‏پناهان بود. و سرانجام آن بزرگمرد درمبارزه با یاغیان و طاغیان زمان در حالی که پنج ماه بیش از ولادت روح‏الله‏نمی‏گذشت‏به شهادت رسید.

در یتیم اسلام، دوران کودکی و نوجوانی را در دامن مطهر مادری نمونه بنام‏«هاجر» و نزد عمه مکرمه‏اش سپری کرد و در مکتب برادر بزرگوارش و دیگر اساتیدبه تعلم پرداخت. از کودکی با نبوغی سرشار به فراگیری علم دین همت ورزید و درسن 18 سالگی برای کسب معارف الهی از مکتب آیه‏الله العظمی حائری یزدی به حوزه‏علمیه اراک هجرت کرد و با فراگیری علم دین و تهذیب و تهجد در پی یافتن حقیقت‏ناب سر از پا نمی‏شناخت و از همان آغاز جوانی دل در گرو حق تعالی نهاد و از هرچه رنگ تعلق داشت فاصله گرفت‏به گونه‏ای که مورد تحسین و شگفتی استادان خویش‏واقع شد. نفوذ کلام قدسی‏اش که از سرچشمه فیض ازلی الهام می‏گرفت، بزودی از وی‏استادی توانا و مرشدی و مرادی الهام‏بخش به جامعه ارائه داد.

امام خمینی(ره) در سال 1300 هجری شمسی همزمان با هجرت استاد عالیقدرش به قم وتاسیس حوزه علمیه به این شهر هجرت کرد. او در 25 سالگی به درجه اجتهاد نائل‏آمد و در 28 تا 30 سالگی آثار بزرگ و عرفانی خویش (مصباح الهدایه، سرالصلوه،شرح دعای سحر و ...) را تالیف نمود.

حضور متواضعانه اما حکیمانه و مدبرانه‏اش در دوران زعامت آیت‏الله بروجردی ومسائل سیاسی جاری آن زمان نوید آینده‏ای روشن در دل عالمان دوراندیش و فهیم‏حوزه ایجاد کرده بود.

دفاع حماسی‏اش از اسلام در برابر دسیسه‏های استعماری که در کتاب «کشف‏الاسرار»متجلی شده است.

ظهور بت‏شکنی سازش‏ناپذیر را در عرصه مقابله با استبداد داخلی و استعمار خارجی‏نوید می‏داد.

پس از رحلت آیت‏الله بروجردی(ره) فضلای جوان و خوش‏فکر حوزه، همچون پروانه درمحفل دانش و زهدش گرد آمدند. آنان در محضر هدایت و درایت آن مرجع نامدار، شکوه‏احیای اسلام را نظاره می‏کردند.

سرانجام فریاد تاریخی و افشاگرانه‏اش در سال 1340 و پس از آن، آفرینش حماسه‏عظیم 15 خرداد 1342 و مقابله با کاپیتولاسیون و طرحهای استعماری دیگر و شکست‏ابهت‏شاهنشاهی در جبر حاکم آن زمان که تا اعماق حوزه‏ها نیز اثر کرده بود فضای‏سکوت را در هم شکست و نهضت‏بزرگ و اسلامی معاصر را بنیان نهاد.

سازش‏ناپذیری و اقتدارش در برابر حکومت‏شاه و تواضع و مردم محوری‏اش در میان‏توده ملت، حماسه‏ای عظیم در جای جای ایران اسلامی پدید آورد، که در واژه‏ای زیباهمچون «یا مرگ یا خمینی‏» تفسیر می‏شد.

نهضت امام خمینی با شکستن حصار تنگ حاکم بر فضای آن روز حوزه‏ها و حضور رهبری‏در متن زندگی مردم مسلمان و زجر کشیده ایران، از یک سو شکست همه تئوریها وشعارهای مبارزاتی بیگانه با فرهنگ دینی را صلا داد و از سوی دیگر روح تازه‏ای درکالبد فقه و فقاهت و دین و سیاست دمید. دستگیریها و زندانها و سرانجام تبعیدش‏به ترکیه و عراق هرگز نتوانست در عزم راسخ او که با خدامحوری و احساس تکلیف‏دینی عجین و همراه بود، خلای ایجاد کند.شیفتگان زلال کوثرش عاشقانه و مشتاقانه در راه احیاء نام و اندیشه‏اش به‏استقبال شکنجه و اسارت و شهادت می‏رفتند.

امام خمینی در پیگیری اهداف مقدسش در نجف اشرف با تبیین ابعاد ایده حکومت‏اسلامی و استمرار مبارزه با استعمار و حکومت‏سلطنتی، زمینه‏های انقلاب عظیم اسلامی‏را فراهم نمود و در دوازدهم بهمن‏1357 پس از هجرتهای مکرر، به آغوش میهن اسلامی‏بازگشت و با هدایت‏بی‏بدیل خویش در روز بیست و دوم بهمن، بزرگترین انقلاب تاریخ‏معاصر جهان را به پیروزی رساند.

ایجاد مراکز و نهادهای حکومتی و دینی و استقرار نظام جمهوری اسلامی و فرماندهی‏هشت‏سال دفاع مقدس و هدایت و احیاء روح خود باوری در نسل جوان مسلمان معاصر وایجاد روحیه ناب بسیجی، احیاء تفکر دینی در جهان معاصر، پیش‏بینی فروپاشی هیمنه‏سوسیالیزم و مارکسیسم، شکستن ابهت آمریکا در جهان، تبیین اصول ناب اسلام ومبارزه با پیرایه و زنگارهای استعماری اسلام آمریکایی، ایجاد روحیه آزادیخواهی‏و احقاق حق رنجدیدگان زمین و رنگین‏پوستان آمریکا و آفریقا و ایجاد هسته‏های‏مقاومت‏حزب‏الله در جهان و در یک کلمه «احیاء و اثبات توانایی حاکمیت دین وخدا» آثار پر برکت‏خورشیدی از تبار امام کاظم(ع) است که در چهاردهم خرداد1368 غروب کرد. او در طول ده سال در حسینیه کوچک جماران همچون قلبی تپنده برای‏مستضعفین و کانونی خروشان وفریادگر، فراسوی ماهواره‏ها و ابزارهای تبلیغاتی‏استکباری اثر گذاشت و اندیشه بشر امروز را درنوردید. یادش گرامی و راهش جاودان‏گرچه واقفیان روزگار نخواهند و روشنفکران وابسته و مرتجع برآشوبند.


نوشته شده توسط :

نظرات ديگران [ نظر]

سه شنبه 87 خرداد 14 ساعت 4:37 صبح

 


 

سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بسم الله الرحمن الرحیم X

 :منوی اصلی :

  امروز: 0 بازديد  

  ديروز: 0 بازديد
  مجموع : 8268 بازديد


 صفحه اصلي
پست الكترونيك
پارسي بلاگ

ورود به مدیریت
درباره من


:درباره ی من :

بسیجیان پایگاه شهید دهقانکار تنکابن


درباره : این وبلاگ متعلق به بسیجیان پایگاه مقاومت شهید دهقانکار مسجد جامع حوزه امام موسی بن جعفر ناحیه مقاومت شهرستان تنکابن


 :پیوندهای روزانه  :





: لوگوی وبلاگ :

امام خمینی(ره) یادگار امام کاظم(ع)در روزگار معاص - بسیجیان پایگاه شهید دهقانکار تنکابن




: لینک دوستان من :



:لوگوی دوستان من :



:آرشیو یاداشت ها :



:نوای وبلاگ :


 :پشتیبانی و طراحی  :

وبلاگ قالب

وبلاگ حب الحسین اجننی

ما صاحبی داریم

 

 

 


<-BlogCustomHtml->